EYE FOOD

Rabun & Silau Bukan lagi Penyakit Kekal

Mata adalah anugerah yang tidak ternilai. Tapi kenapa masih dibiarkan power spek semakin naik??

Dah lah power naik… kena buang duit untuk buat spek baru lagi. Atau lebih suka buat rawatan yang menelan kos hampir RM10 RIBU RINGGIT? Sayangi mata anda dan duit hasil titik peluh anda.
Apa kata cuba terapi mata alternatif organik Eye Food yang pastinya sangat selamat kerana 100% diperbuat dari bahan semulajadi dan bebas dari bahan kimia serta dikilangkan di kilang yang bertaraf GMP terbaik di Malaysia.

Nak terapi mata yang 100% bebas bahan kimia? Eye Food kan ada 🙂

Sangat sesuai untuk ibubapa, adik beradik, saudara mara, kakak ipar, makcik sebelah rumah anda mengalami masalah seperti ini:
rabun jauh, rabun dekat, silau, selaput mata, ptygium, mata kelabu, penglihatan kabur, senak pada bahagian bebola mata, mata kering, mata berair, mata kemerahan dan masalah saraf mata
Nak tak kami bantu anda? Buntu? Tak tahu nak sharing masalah dengan sape?Takde siapa boleh bagi tips atau info untuk masalah ini?
Kini.. Anda tidak perlu risau lagi. Kami sedia membantu anda.. Tanpa kos yang tinggi. Anda berhak mendapat mata dan penglihatan yg selesa tanpa gangguan kabur

Alhamdulillah!! Ainun Beauty telah berjaya kumpul 1001 testimoni yang telah berjaya selesaikan masalah mata mereka. Berikut adalah sebahagian testimoni yang telah berjaya..

testi-1

Dulu power mata 1900. Tinggi kan? Banyak produk dah cuba tapi lepas guna Eye Beauty Premium power turun ke 1500. Rasa tak percaya je. Nasib baik jumpa produk yang thorbaikk ni. Alhamdulilah.

Kak Long

Selangor

testi-2

Saya kenal Eye Beauty ni dari jiran saya melalui mak saya. Jiran saya memang guna Eye Beauty dan alhamdulilah tak lagi pakai cermin mata. Saya pula lepas 1 botol konsisten guna alhamdulilah mata tak berair dah.

Cik Fiqa

Dungun

testi-3

Dulu nak memandu pun tak boleh. Sekarang lepas pakai Eye Beauty banyak sangat perubahan pada mata saya. Mata dah boleh membaca dan juga boleh memandu. Saya tak akan lepaskan Eye Beauty sebab ianya terbaik untuk saya.

En Sapi

Kemaman

testi-4

Terus nampak beza, memang terkejut sebab kesan terlalu cepat. Baru 3 kali guna. Tak sangka. Sebelum tido titis kat mata. Alhamdulillah bangun pagi tu senang nak bukak mata. Sebab sebelum ni mata bertahi jadi susah nak bukak. Mata pun dah tak de merah-merah dah macam sebelum ni. Syukurr

En Jert

Kuala Lumpur

FAKTA BERKENAAN KESIHATAN MATA

Tahukah anda setiap orang berisiko mendapat penyakit mata jika tidak dijaga dengan baik!

Rabun Jauh

Rabun jauh adalah keadaan di mana cahaya yang masuk ke dalam mata terfokus di hadapan retina yang menyebabkan objek pada jarak jauh kelihatan kabur. Ini adalah rabun mata yang paling lazim di kalangan kanak-kanak dan remaja serta boleh disebabkan oleh keturunan. Rabun jauh biasanya dapat dikesan ketika kanak-kanak memulakan alam persekolahan, seawall usia 6 tahun. Pada umur remaja (ketika tubuh badan membesar dengan cepat), rabun jauh mungkin akan menjadi lebih serius. Walau bagaimanapun, kadar kerabunan ini akan menjadi lebih stabil pada umur 20-40 tahun.

Rabun Dekat

Rabun dekat adalah satu keadaan di mana objek dekat menjadi kabur tetapi objek jauh kelihatan terang. Rabun dekat boleh dialami oleh semua peringkat umur. Rabun dekat terjadi apabila imej sesuatu objek yang dilihat, terfokus di belakang retina. Antara gejala utama rabun dekat adalah mata letih dan sakit kepala terutamanya selepas melakukan kerja dekat atau membaca. Bayi dan kanak-kanak kecil lebih cenderung untuk rabun dekat. Keadaan ini akan menjadi lebih baik apabila mereka meningkat dewasa.

Rabun Silau

Rabun silau adalah masalah gangguan penglihatan yang disebabkan oleh kelengkungan kornea atau kelengkungan kanta mata yang tidak sekata. Keadaan ini akan mengakibatkan penglihatan kabur pada sebarang jarak. Rabun silau boleh dialami pada sebarang peringkat umur. Selalunya terjadi semasa lahir dan kadang-kadang terjadi selepas kecederaan atau pembedahan mata. Hampir semua orang mengalami rabun silau tetapi pada tahap keterukan yang berbeza. Rabun silau selalunya datang bersama-sama rabun jauh dan rabun dekat.

Artikel Terbaru!

KAEDAH RAWATAN MATA

Dapatkan Rawatan Mata Secara Semulajadi Hari Ini!

Produk Terlaris Kami!

CAWANGAN
+
PRODUK TERJUAL
AINUN BEAUTY

Penawar Mata Bagi Setiap Rumah!

+
PENGGUNA
STOKIS & AGEN

Ramuan Utama

Semua produk-produk Ainun Beauty dihasilkan melalui ekstrak dari 100% bahan-bahan semulajadi dan tanpa bahan kimia.

Penggunaan

Cara guna yang amat mudah dan sesuai digunakan oleh semua peringkat umur. Ulang pakai 5X sehari secara konsisten untuk kesan yang lebih baik.

Keberkesanan

Anda akan nampak perbezaan dalam masa satu minggu sehingga sebulan bergantung kepada individu dan cara pemakaian.

MAKLUMAT LANJUT

Hubungi Kami

Jika Anda ada masalah kesihatan mata, boleh terus hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan Kami akan membantu Anda!

Phone

+60 19-970 4404

Email

admin@eyefood.my | order@eyefood.my

Address

Ground Floor, Kemaman Centre Point,
Jalan Dato' Omar,
24000 Kemaman,
Terengganu, Malaysia



1
Sebarang persoalan boleh terus Whatsapp kepada kami
Powered by
Scroll to Top