Pada mulanya saya agak ragu-ragu nak cuba produk ini sebab teringgatkan cakap doktor yang mata abah saya memang kena operate sebab selaput mata Abah sudah 90% hitam. Saya tanya doktor, “tak ada cara lain ke selain operate?” Dia kata tak ada cara dah dan memang kena operate sebab selaput dah terlampau tebal selain mata merah dan jika berterusan Abah boleh jadi buta kalau tak dibedah segera.

Masa tu luluh hati saya mengenangkan apa bakal terjadi kat Abah dan juga kos pembedahan lebih kurang RM 3,000. Mana saya nak cari RM 3,000 dalam masa yang singkat. Kalau buat operate pun bukannya 100% Abah boleh nampak. Ada juga kes yang saya lihat sendiri gagal walaupun sudah operate dan terus tak nampak sampai sekarang. Itulah yang paling saya takut.

Saya buntu sebab fikir hari demi hari. Sampailah satu hari tu saya nampak iklan Ainun Beauty ni sebab banyak kali jugak saya fikir samada nak beli produk ni atau tidak dan benarkah ia berkesan? Saya ragu-ragu juga pada mulanya tapi testimoni-testimoni yang saya baca membuatkan jiwa saya bergelora nak mencuba Ainun Beauty ni pada Abah. Saya nekad, saya cekalkan hati dan tawakal banyak-banyak. Saya tanya Abah saya dulu. “Abah nak tak kalau akak cuba rawat mata Abah tanpa operate? Abah cakap boleh ke? Kalau boleh Abah ikut je” membuatkan saya tak fikir panjang terus order Ainun Beauty.

Sebelum guna Ainun Beauty ni, mata Abah sentiasa bengkak, mata merah dan nmpak pucat. Pandangan Abah kabur sangat. Kalau nak cakap dengan seseorang, Abah akan datang dekat-dekat dan cuba pengang orang tu tapi tak dapat-dapat sebab pandangannya terlampau kabur. Kalau baca paper tu, kalau boleh sekali dengan muka tu nak masuk dalam paper. Hahahaha macam lucu bunyinya kan? Tapi itulah kenyataan yang saya nampk depan mata saya. Kalau tengok TV pula, kena depan-depan sebab tak nampak. Mengalir air mata saya tengok keadaan Abah makin lama makin teruk.

Selepas 15 hari saya cuba Ainun Beauty pada Abah saya, Alhamdulillah ya Allah sekali lagi air mata saya mengalir tapi kali ini air mata kesyukuran kerana dalam masa yang singkat Allah permudahkan urusan Abah saya. Saya nampak mata Abah segar je, tak bengkak lagi. Mata merah pun dah tiada. Abah dah boleh tengok TV dari jauh, baca paper pun dah tak ada dekat-dekat.

Saya tanya Abah, “apa Abah rasa sekarang? Abah cakap baguslah ubat ni, Abah selalu tengok TV biasanya kabur-kabur. Tapi sekarang tengok TV nampak terang dan tak payah pergi dekat-dekat dah”. Ya Allah besyukur tak terkata saya dengan perubahan tu. Sekarang Abah dah boleh lihat dengan pandangan yang lebih jelas walaupun belum 100% sembuh. Tak apalah, ni baru 15 hari guna Ainun Beauty.

Mana-mana ubat pun, mana ada makan terus baik 100% kan. Jadi saya repeat order lagi 1 set Ainun Beauty untuk Abah. Saya akan teruskan prodik ni sampai Abah betul-betul sembuh sepenuhnya. Insha Allah dengan keyakinan dan berkat doa kita yang bersungguh-sungguh moga semuanya akan berhasil. Syukur pada Tuhan kerana temukan saya dengan Ainun Beauty.

Terima kasih AINUN BEAUTY kerana membantu saya

1 thought on “Mata Merah Dan Bengkak Pulih Selepas 15 Hari”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Need help? Let's chat with us!

We are here to help you! Do not hesitate to ask us anything. Click below to start chat.

Manager

Hasrul

Online

Hasrul

Hi! Apa boleh Saya Bantu? 00.00
Scroll to Top